Lendify – En del av SaveLend Group

Vår Historia

Lendify grundades 2014 som en plattform för P2P-lån. Våren 2023 köpte SaveLend Group varumärket Lendify och hanterar nu även förvaltningen av de cirka 17 000 aktiva investerare som övertogs i samband med förvärvet.  Under slutet av 2023 påbörjade SaveLend Group sin relansering av Lendify som kreditförmedlare av företagslån. 

Det här vill vi

Vi strävar efter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansiella lösningar som möjliggör ekonomisk tillväxt och möjligheter för alla våra kunder. Genom att kombinera snabbhet med finansiell expertis strävar vi efter att skapa en smidigare och mer rättvis låneupplevelse för alla.

Lendify kännetecknas av ett entreprenörsdrivet tänk med stark anda att hitta de bästa finansieringslösningarna till dig och ditt bolag. De interna processerna är korta och tiden från ansökan till utbetalning behöver sällan vara längre än en till tre veckor. 

Det här tror vi på

Kundernas behov i första rummet

Vi är dedikerade till att förstå och tillgodose våra kunders behov. Vi strävar efter att erbjuda enastående service och support vid varje steg av din resa med oss.

Innovation och teknologi

Vi tror på kraften i innovation och teknologi för att förbättra utbudet av finansiella tjänster i Sverige och för att skapa bättre möjligheter för våra kunder.

Ansvar och integritet

Vi tar vårt ansvar gentemot våra kunder på största allvar. Genom att agera med integritet och transparens i allt vi gör strävar vi efter att bygga förtroende och lojalitet hos våra kunder och partners.

Varför Lendify?

En kvinna håller i en darttavla

Skräddarsydda lösningar

Lendify erbjuder flexibla lösningar som går utanför traditionella bankramar för säkerheter och kreditstruktur.

Collage av portfölj och kugghjul

Snabb service

Vi levererar snabbt och effektivt för att säkerställa dina finansiella behov i rätt tid och på bästa möjliga sätt.

Handskakning

Hållbara partnerskap

Lendify är din långsiktiga partner för framgång, med transparens och ärlighet i affärsrelationer.