Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Kontakta oss via chatt, telefon eller e-post!

Vi har öppet på vardagar mellan 09:00 — 12:00 men du kan så klart mejla oss dygnet runt så svarar vi under våra kontorstider.

Melja

Du kan mejla oss när som helst, så svarar vi under kontorstider.

info@lendify.se

Ring

Ring oss helgfria vardagar 10:00—12:00 och 13:00—15:00.

010–148 12 98

Några vanliga frågor

Inled processen genom att kontakta vårt dedikerade team antingen via telefon eller e-post. Våra finansiella experter är redo att lyssna på dina behov och guida dig genom ansökningsprocessen. Vi är här för att svara på dina frågor och ge dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Du skickar in din ansökan via våra formulär för Företagslån och Fastighetslån direkt på vår webbplats. I ansökan beskriver du vilket belopp du ansöker om, samt orsaken till ansökan. Vid behov kontaktar vi dig för eventuella kompletteringar eller förtydliganden.

Vi sammanställer samtlig information om ditt ärende efter att din förfrågan inkommit till oss. Därefter prövar vi din ansökan utifrån vår kreditgivningsprocess, och återkommer sedan till dig med ett besked.

Om din ansökan blir beviljad får du som kund ett erbjudande av oss, innehållandes samtliga villkor som är kopplade till din förfrågan. Godkänner du dessa villkor och vår kreditstruktur kommer ett kreditavtal inklusive en formell sammanställning av de villkor som avtalet gäller att tas fram för signering av bägge parter.

När bägge parter signerat avtalet kommer din kredit att presenteras och lånebeloppet resas av SaveLend genom sparplattform, projektfinansiering eller anslutna investerare. Detta sker genom en förutbestämd tidsplan, och det överenskomna kapitalet betalas därefter ut till dig, oftast omkring en vecka efter lansering.

När du fått ditt utbetalade lånebelopp hanteras ditt lån i enlighet med satta villkor. Uppföljning och kontakt sker löpande med en från oss dedikerad kontaktperson under lånets löptid. Har du frågor eller information om befintliga eller nya engagemang kan du alltid prata med din kontaktperson.